...Work like U will live forever. Love like U will die tomorrow...

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Mobile

Mä nyt yritän ekaa kertaa puhelimella päivittää. Et tää on ihan vaan testi. Muutenkin vähän hankalaa. kun Riiviö tunki väkisin syliin ja mä istun meidän todella upottavalla rahilla ja mun vatsalihakset ei ole ihan kunnossa. Tai mikä osa musta olisi.

Mut nyt tähän sit muutamia huonolaatuisia kuvia, jos onnistun.

<3 HiDi

4 kommenttia:

  1. HA, löysin sun blogin! eli
    Moi HiDi... hihhih.. NYT alan lukee sun juttui. Miten voin liittyy ihanaks lukijaks, pitääks mul olla joku google+ tili vai hä? <3:ilu(jarodi)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääks.... Oli varmaan kiva lukee :P
      Kiva kuulla susta! Mulla ei taaskaan ole sun numeroa enää... mä oon niin käsi! Ja tieks, mä luulen et pitää olla Google+, mut en tie onko se automaattisesti kaikilla kenellä on Gmail? Tai sitte voi liittyä tänne Bloggeriin, vaikkei ole omaa blogia. Niin mä tein jo joskus pari vuotta sitten vissiin ja luin vaan ihmisten blogeja ja sain ne sitte kätevästi listaan.

      Poista
  2. Aivan ihana kisu! Sulla taitaakin olla aikalailla sen värinen tukka mitä nyt havittelen! Kyllä on mukavaa, että on taas aikaa perehtyä blogimaailmaankin ;) On ollut sinua ikävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sullahan oli punertava viimeksi? Miten sä meinaat saada siitä tällasen kylmän vaalean? :O Mut tsemppiä ja kysy vaan vinkkejä, jos tarviit :)

      Mullakin on ollu sua ikävä! Ja miettinyt, että miten se sun terveys? Tai kun oli se huono-olo-kohtaus sulla sillo pyöräillessä?

      Ja Riiviö on ihan vallatoinen kisu, harmi vaan, että karvaa lähtee toooosi paljon ja sit mun silmät on aina täynnä niitä ja sit ne alkaa punoittaa ja kutia :/

      Meenkin kattoo ootko päivittäny! :)

      Poista

Jätä nyt joku viesti,
edes piste ;)