...Work like U will live forever. Love like U will die tomorrow...

perjantai 2. elokuuta 2013

Hip

Joo ei tää Blogger näköjään toimi vieläkään puhelimella, ainakaan mulla. Kirjoitin taas tekstiä, mutta tuli tunne ettei se näy ja eihän se näy! Ja sitte kaikki muukin oli ihan peestä ja poistin koko tekstin. En tajua, että miksi on tehty sovellus Bloggerista ees puhelimelle, kun se ei toimi. Ei oikeesti huvita paljon kirjoitella, kun tietää, että kun julkaisee tekstin, niin tulee pelkät kuvat ja teksti katoaa kokonaan johonkin. Ja sittekun tulee koneelle ja yrittää muokata tekstiä niin tuleekin teksti kuvatekstiksi tai valkoisella pohjalla. En tajua. En jaksa ymmärtää. 





Mutta en sen ihmeempää kirjoitellut kuin, että tässä mä välillä lepuutan sohvalla ja samalla parvekkeelta kuivia kasveja siivoan. Ollut niin kuuma kesä, että moni kasvi on kuollut pystyyn tonne. Amppelitomaattikin näyttää lehdistä tosi huonolta, mutta tuottaa tomaattia musta tosi paljon ja juur keräsinkin siitä kepollisen taas :) Ja ne on niin hyviä! Ja just sopivan makeita ja kirpeitä.

Piti jotain kuvaa tähän lisätä, mut katotaa miten onnistuu. Eilen sävytin hiuksiakin kylmemmäksi ja samalla vaalennusvärillä hieman vaalensin. Ihan kivaa, kun on taas kirkkaampi väri :)

Mut en sitäkään tajua, että miksi noiden kuvien laatu meni aivan surkeaksi kun lisäsin ne tänne? Enkä kyllä jaksa yrittää parantaa laatua, mä vaan julkasen tän. Tässä mennyt jo ihan älyttömästi aikaa, mun 5min pikapostauksessa, prkl!

<3 HiDi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä nyt joku viesti,
edes piste ;)